Grönt är skönt

växthusgröntFörsta april kom med sol och en värmepuff. Det tackar vi för. Den mesta tiden denna lördag har jag tillbringat ute i växthuset minus loppistur, storhandling och en träningsrunda. I vanlig ordning dras jag till grönt – och ett speciellt öga har jag till denna smaragdgröna nyans.

växthusgrönbergspotterJag hade med de nya glaserade krukorna från Bergs Potter på min månadslista i måndags med en önskning om att någon skulle komma min väg. Det blev snabbare än jag trott, då det visade sig att jag hade innestående bonus på en trädgårdshandel. Jag använde den till en lite större modell. Den är så fin, så fin – och jag provar med lite olika växter i. Här en av vårens första myrtenträd. Och ser ni där i plastkrukan?!

växthusluktärtorgrorDet är luktärtorna som jag planterade i söndags som börjar att gro! Jag är ingen hejare på försådd, så jag känner mig så fånigt glad av att se små gröna skott bryta fram ur jorden. Grönt är sannerligen skönt!

Fin fortsättning på helgen!

4 comments

  1. Återigen vill jag tacka dig för vackra bilder och välskriven text! Dina bilder har ett sådant vackert färgdjup – en välbehövlig kontrast till alla inredningar i vitt och grått. Har sparat flera stycken i min inspirationsmapp på Pinterest. Den som ändå kunde fynda på loppis och fotografera som du!

    Med hopp om att du får en fin vår, både i och utanför växthuset! Vänliga hälsningar

    1. Tack snälla namne! Vilka fina ord! Tack för att du tog dig tid att skriva till mig. Jag blir inspirerad till kommande inlägg. En riktigt fin vår önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.