Vintage till sommaren

Silverpäronen blommar hänförande vackert här hos mig. De är översållade med små bedårande vita blommor som blir nästintill självlysande i solskenet. Det gör ont när knoppar brister, samtidigt som det är ren och skär lycka. Fin vintage med siden och sommarväska.

Franskt från Pierre Cardin och Myrorna. Jag tycker om den blå nyansen och knyter den runt halsen nu. I sommar blir det nog i håret.

Vårvindar friska och snart är det maj. Det är sannerligen en fin tid nu.

4 comments

  1. Härligt och tack för att du bjuder på dig själv i bild idag. Fin! Tänker att här har vi blicken som finner allt vackert på loppis. Nu fick jag inspiration att plocka fram en vintagescarf från min mormor.

    1. Tack för dina fina ord, Karin! Det finns så många vackra scarfs som förtjänar att få plats i rampljuset igen. I sommar tänker jag bli bättre på att bära dem i håret också.

  2. Vackert som alltid och mitt hjärta klappar ju alltid extra hårt när det bjuds på vintage i accessoarväg. Blev mycket glad av att se dig också, så fin bland päronblom!

    1. Tack för fina ord, Linda! Jag drar alltid fram med händerna på hyllorna med scarfs på loppis – känner man siden då har man känn på något fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.