7 a week: Oktober nalkas

Oktober nalkas och därmed går fotoutmaningen på mitt konto @baravackrating in på sluttampen. Under september har taggen #minavackrating fyllts med nästan 4500 bilder. Jag är så stolt över det. Så mycket tankar kring återbruk och vintage som har spridits. Helt fantastiskt!

Mitt behov av vaser är lika med noll. Om det är något som det finns gott om på loppisar så är det just sådana. Den här färgen är alldeles speciell – Carina Seth Anderssons Kotte för Svenskt Tenn finns nu i grönt.

Jag testade lite nya loppismarker i helgen och kom hem med ett av Grythyttans klassiska trefotsbord. Mitt exemplar är målat och behöver ny färg till våren. Min Instagramvän Cissela föreslog samma nyans som blomlådorna. Det kan nog bli fint!

Vacker smyckesinspiration från Bukowskis. Själv har jag tagit fram en del äldre silversmycken som jag inte har använt på ett antal år. Nu är de nyputsade och redo att skina igen. Fynd från de egna lådorna med andra ord.

Vilsam musik för en regnig höstdag. Om du bara skall lyssna på en så välj denna. Så fin.

Jag har helt missat denna box som utkom 2017 med anglofilt triss av Johan Hakelius. Inser nu också att jag inte har läst hans Rule Britannia. Det får bli omedelbar bot och bättring där!

Jag kom in i riktigt brittiskt mood i helgen med denna bild som jag publicerade på Instagram tillsammans med att jag ser Marple på TV 4 till testunderna. Nu är det inte långt kvar till The Crown! Så fint omslag på Harpers Bazaar!

Väl mött nya veckan och oktober!

Leave a Reply

Your email address will not be published.