Helgströssel


Fredagseftermiddag. En lång runda med Stil i lurarna innan regnet. Jag älskar att jag sitter här och lyssnar på Klaus Nomi, längtar till Liljevalchs utställning med Fredrik Robertsson Klänningen gör mannen, haute couture – en ny era och tänker att jag bra gärna skulle gå på Kungliga operan och se En utomjordings hjärta om samme Nomi. Det hade jag verkligen inte en aning om när jag vaknade i morse.

Stort tack för alla era meddelanden om att jag bloggar igen! Många skriver om sin relation till mina klassiska fredagssvep. Innan jag tar något beslut om dem och bestämmer mig för vad jag skall ha den här platsen till, går jag på känslan av att det är roligt att vara här igen. Det får räcka så för nu. Jag skrev om min käpphäst att om tre månader kan man ha gjort något nittio gånger. Jag har också skrivit “Den minsta tillämpning är alltid värd mer än de mest storslagna avsikter” i försättsbladet på min anteckningsbok som ligger här på skrivbordet.

Jag pratade lite med min son vid frukostbordet i morse om att jag har öppnat bloggen igen. Han har brutalt talat om att bloggar är döda, så jag får väl se till att motbevisa det. Jag tänkte redan då på fredagssvepets vara eller icke vara och framförde för- och nackdelar med att strössla med ting i ett inlägg. Blivande civilekonom som han är, var en av lösningarna naturligtvis en marknadsundersökning. Är det roligt med ett samlat inlägg på fredagar med smått och gott eller är det roligt att få fler inlägg under veckan? Jag har tankar på ett nyhetsbrev där jag kan förena nyheter från butiken med rekommendationer och tips. Kanske en sammanfattning av veckan om jag får snurr på bloggen? Vi får se helt enkelt. Skriv gärna en rad om vad du tycker här eller i DM på Instagram.

Fin fredag!

9 comments

  1. Hej och vad kul att du är igång igen! Fredagssvepet var ju klart min favorit och var så eftelängtat varje fredag. Hellre lite längre inlägg som inte kommer så ofta men alla fall 1-2 ggr/vecka.

    1. Tack för feedback! Jag känner mig för och just nu känns det som om lusten får styra. Men jag älskar sammanställningar och listor – såväl att göra som att läsa – så det är inte alls omöjligt att den formen kommer tillbaka.

  2. Underbart med come back här! Härlig inspiration på instagram har du bjudit på förvisso men här finns mer utrymme och framförallt för mer text som du är så bra på att kombinera med bilder. Så ser gärna mer inslag här igen!
    Hösthälsningar från Emma

  3. Nu har jag läst ikapp 😉 Så otroligt härligt med blogg igen! Jag tror faktiskt inte det är så mycket att ingen vill läsa blogg utan att bloggarna dog….alltdå de som bloggade ledsnade/körde ig istället eller inte fick ihop det. En bra blogg blir läst tror jag!
    Skulle älska om fredagssvepet kom åter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.