I skarven

 

 

 

Så där mellan säsonger. Alltid lite skört och skakigt. På staden i går. I strålande solsken. Lite för varma skor. Lite för varm jacka. Lite för grå. Lite för trött. För man blir sådär just i skarven. Allt känns dammigt, slitet och bedagat. Man vill ömsa skal för att komma i samklang med det nya. Och allt syns så mycket mera i sol. Jag kommer i kapp, det brukar jag göra. Tills dess – färgfyrverkeri med persikokvistar här hemma. Fin söndag till er!

12 comments

  1. Men just den här skarven vi nu befinner oss i är ändå lite trevligare.Om två månader kommer allt vara nytt fräscht och hoppingivande. Förutsägbart när det är som bäst!Färgsprakande söndag till dig med!

  2. Nähä, nu kom inte min kommentar med igen. testar på nytt. Orkar inte skriva om allting men kontentan var att det är skönt att solen kommer med lite energi och man vill strukturera om och göra fint bland alla kanter och vrår 🙂

  3. Visst känns det så, försöker lägga till färg men spegelbilden känns allt annat än färg, och jösses vad fönster mm ser smutsiga ut när solens strålar skiner in…Fint med vackra persikokvistart!! Visst är blommorna fantastiska!

  4. Så skönt att du sätter ord på hur många med dig (och mig) känner sig så här års. Man blir på något vis lite bländad av allt ljus när våren klampar in.Och så känner man sig grå, grå grå ända in i själen, och lite skakig. Men som sagt nu vet man ju av erfarenhet att det går över efter någon månad, så då får det väl vara så här. Jag brukar tänka att fördelen med att ha ett rikt känsloliv är att så låg som man känna sig.. lika hög kan man också bli åt små och stora ting. Jag gillar att du går på djupet ibland och visar att du är komplex som människa, för det är vi ju de flesta av oss även om det är väldigt mycket yta i vårt samhälle idag.. //Anna

  5. Jag känner igen mig precis. Nu vill man in med nytt, både hemma och i garderoben som känns mörk och dyster med allt det svarta som man tyckte så mycket om för ett tag sedan. Men, med lite färg på blommor hemma så har man kommit en liten bit påväg iallafall. Härliga kvistar du har!Härlig söndag!

  6. Oj så jag känner igen mig, du lyckas verkligen beskriva precis hur jag känner mig just nu – i den där skarven 🙂 Kram

  7. Alla: Tack för era fina hälsningar! Det är en brytningstid nu på gott och ont. Och djupa dalar blir även till höga toppar 🙂 Allt gott i vårtid till er! Kram W

Leave a Reply

Your email address will not be published.