Speglingar

 

 

Speglar är något som finns för det mesta i våra hem, men som känns extra aktuella just precis nu. Fin inspiration från IKEA Livet Hemma av stylist Jacob Hertzell och fotograf Ragnar Ómarsson med Malm som spegelbyrå och Kolja speglar som fästs med band. Det verkar säkrast att förankra spegeln först och ha bandet som prydnad. En DIY-variant av de ack så fina, men ack så dyra Adnet-speglarna från Gubi. 

 

 

Mer överkomligt i pris är min dukning med speglarna Hönefoss från IKEA. Eller spegelväggens comeback som hos Sofia. Vi lär få se många speglar framöver!

signature

11 comments

  1. Håller med, jag tror vi kommer se mycket och många speglar framöver. Känner själv att jag är redo att hoppa på spegel-tåget redan idag. Med tanke på 80-tals färgskalan som syns alltmer så vore det väl konstigt om inte speglarna också kommer tillbaka i någon form. Strukturtapeterna tycker jag dock vi kan hoppa över. 😉

  2. Ha ha ha…såg precis Sofias spegelvägg och tänker att det HEMSKA badrummet i vårt hus från typ 84 med spegelvägg som fått stå kanske ska bli modernt med de aprikosa badrumstapeterna och "bokhyllan" med handfat, spegel, skåp och lådor!! HUJEDAMIG!Kram

  3. Hildur: Absolut så! De där spräckliga strukturtapeterna som satt bakom spegelväggen ja – kanske inte redo för comeback där riktigt ännu ;)Åsa: Haha! Om man väntar tillräckligt länge så kan man ge sig på att allt kommer igen 🙂 Aprikos är vårens stora trendfärg i olika nyanser, så du kan vara helt rätt där 🙂 Kram

  4. Adnet=to die for. Ska få klä min vägg i salen när den är på plats. Tänk dig ett smitt drinkbord, tapeten Eldblomma och en brun Adnet. Kommer sitta som en smäck. Fin kväll önskar Pållan ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *