Den sista söndagen i februari

914söndagsbildFebruari har sannerligen gått undan. Jag har inte riktigt hängt med i svängarna med växlande sjukstugor här. I går siktade vi massor med lökar på gång därute. Snödropparna är redan framme. Det var ju vinter alldeles nyss känner jag. Men våren, den är varmt välkommen, det är en sak som är säker. I dag sitter vi mest i TV-soffan, käkar några semlor och jag glädjer mig åt fransiga skönheter. Sista avsnittet av House of Cards – go Frank (eller kanske inte…) är avverkat. Nu hoppas jag att energin är på ingång också. Fin söndag till er!

6 comments

  1. Vilka underbart frasiga tulpaner! Och semlor därtill!! Jag hade kunnat ge min högra hand för en semla just nu:) Ja, känns helt galet att februari snart är till ända. Men det är ju också den kortaste månaden på året.
    Kram
    Rebecca

  2. Vackert Weronica! Semlor så gott. Här råder stillsamhet och soppa. Jag har börjat se house of Cards, är bara på första säsongen. Hade världens abstinens efter att orange och breaking bad tog slut. Antar att house of Cards fångar mig lika mycket. Fast jag saknar Jesse varje dag. Kram o njut kvällen o de fina tulpanerna!

  3. Ja jag tyckte med det nyss blev februari, men jag glömmer helst den här månaden helt. Vi har nog aldrig varit så här krassliga som vi är och har varit:S Hoppas ni mår bättre där borta!

    Kram fina du<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.