Värme

4414värme2Jag kan blogga. Jag är inte rädd. Jag kan blogga. Jag är inte rädd. Lite så :). Oktober har varit en fantastisk månad på många sätt med möten och planer, men det har även varit en månad av sjukdomar och låg energi. November nästa. Låter fint det. Och nästa vecka drar jag igång min traditionella adventsförväntan. Det får väl lov att bli lite nystart. Höst i vardagsrummet, som är ett rum på vänt där det gäller att rikta linsen åt rätt håll för att få någon som helst samlad inspiration. Vi väntar på våra soffor och tills dess piffar jag med lite gröna växter. Här en fiolfikus som är verkligt fin med sina stora gröna blad.

4414värmeVeden är inburen, men braspremiären låter vänta på sig denna milda höst.

4414värme1På trappan står en liten orange och här inne har jag en grön pumpa. Det är husets samlade Halloweenpynt det :). Höstlovslediga dottern laddar för en fest i morgon kväll, så då får vi nog skåda desto fler spindlar och annat i den genren. Jag samlar mig för Decor Lifes första inspirationsresa tillsammans med Tina. Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

14 comments

 1. Inte vara rädd kära Weronica! Vi är här och tar emot dig med öppna armar 🙂 Alltid en härlig känsla att titta in hos dig.
  Trevlig helg
  Annika

 2. Vilken tur att du tog mod till dig och bloggade – det gick ju bra, så klart! 😉 Fina bilder, ser så fräscht ut med det gröna.
  Ha en kul helg, med fest!
  Eva, Tinibelli

 3. Hallo W! Kan såklart inte skriva hallå med å just denna hallo-w-helg…

  Fint med grönt hos dig. Och en liten pumpa eller två känns alldeles lagom tycker jag. Född i mellanmjölkens förlovade land som man nu en gång för alla är. 😉

  En happy och stämningsfull helg önskar jag dig!

  /helena

 4. Du är saknad ska du veta! Känns lite ovant att du inte skriver så ofta längre. Kan dock förstå om man kan behöva en paus då och då och att det blir torka ibland 🙂
  Blir i alla fall glad när det finns någon ny fin text och inspirerande bilder från dig!!
  Trevlig helg!

 5. Blir ALLTID glad för dina fina inlägg! DU kan BLOGGA DU är INTE rädd <3

  Kul att få se vad ni hittar på för inspo resa:)
  Kramar & fortsatt fin helg //Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.