Den fjärde söndagen i mars

1215söndagsbildEn stilla helg med sjuk man och där våren fick stå tillbaka för isande nordanvindar och snöfall. Jag fick mig till livs lite lördagsutflykt i går i alla fall med välgörenhetsbutiker, blomsteraffärer och påskinspiration. Penséerna fick stå kvar denna gång. Blickarna drogs framförallt till alla fina kryddväxter som kommer in i butik nu. Ett litet lagerträd fick det bli och de där krypande rosmarinen ( superpris med tre stycken för en hundralapp på Blomsterlandet) är en favorit. Klorofyll och doft ger skön grön energi till köksbänken. Ha en fin avslutning på helgen!

signature

9 comments

  1. Även jag fick låta penséerna stå kvar i butiken i helgen. Jag som hade planerat att pryda balkongen med vårfina blommor men vinterbakslaget tyckte annorlunda… Låter som att du haft en fin helg och härligt med lite nyinköpt grönt till hemmet!

    1. Ja, snön på de stackars små penséerna på plantskolan i kombination med frusna fingrar, gjorde inte att man fick feeling :). Men på det igen ganska snart hoppas vi!

  2. Krukan till vänster fyndade jag på loppis för några år sedan men den gick sönder i somras när blåsten tog tag i den:( Inspirerande bild W!! Kram

    1. Tack, Cissela! Äsch, så synd med krukan. Jag tycker den är så fin – strama linjer, men ändå något lekfullt med det mönstret. Kram

    1. Maria – Den kommer från danska Bergs Potter. Jag köpte mina förra sommaren hos webbutiken Hemlängtan. En fin klassiker tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *