Tid för realisation

Vete sjutton om jag har legat av mig på gamla dagar, om tankarna funnits på andra håll, om jag inte har tittat så mycket eller om jag har blivit mer och mer kräsen. Jag kan bara konstatera att mina inköp på rean har varit ovanligt få. Den bästa rean låter i och för sig vänta på sig ett tag än – de finaste kapen går att göra lite senare – så än har rearåttan i mig möjlighet att nosa upp fynd. Utan tvivel är det i vanlig ordning mest värt att satsa på sådant som man redan på förhand vet om att man kommer att använda hur mycket som helst och som är klassiker. Jag har en liknande korg sedan tidigare men spånet i den börjar bli slitet, så det sade klick på denna från Joseph Bentley/Le Kiosk. Än så länge har inte längtan till trädgården satt in, men den kommer.

5316realisationSoffan väntar – kanske blir det denna som sällskap.

Fin kväll!

signature

4 comments

  1. Tack för en mycket vacker och välskriven blogg! Upptäckte den häromdagen då jag var på jakt efter inredningsinspiration i FÄRG. Gråskala i all ära, dock är det inget för mig men tycks regera bloggosfären just nu. Din mix av klassiskt och modernt är fantastisk! Med hopp om en färgrann fortsättning! Vänligen, ditt nya fan Veronica.

    1. Veronica – du anar inte hur peppad jag känner mig av dina ord! Tack snälla för att du tog dig tid – och varmt välkommen hit!

  2. Two minds think alike – har också slagit till på den korgen. Jättebra modell när man vill plocka in grönt!

    Kram Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *