Till köket

716kökVi fick ta del av lite februarisol här hos oss i dag. Nu sänker sig mörkret utanför, men tidigare hade vi säsongspremiär för markiserna på baksidan. Jag fick feeling och tog en runda i trädgården, men det var betydligt svalare än vad det såg ut. Men ljuset är här igen. Och det är något att vara glad över. I köket har vi fått upp klockan på väggen. Den har stått på min önskelista länge och ett rabattincitament senare blev det en investering till slut. Lampetten Aura från Stelton köpte jag på en utförsäljning. Jag tycker om hur den binder ihop klockan med resten och att den ger liv åt väggen med sina reflektioner. Och så fann jag en Elsa-Billgren-rosett” till underlägg på loppis i går. Den är fantastiskt fin.

716kök1Med körsbärsknopp hoppas jag att ni får en fin avslutning på helgen!

4 comments

    1. Jag fann en rabattkod till Designonline på 20 % på Plaza Interiörs instagram. Det var ett tag sedan nu dock. Länna Möbler har 10 % på hela sortimentet just nu vet jag t ex. Det gäller att ha ögon öppna överallt, men är man en rabattråtta så är man :).

  1. Vilka härliga bilder, som alltid här hos dig.
    Känslan när man önskat sig något länge, spanat, sparat och allt det där och sen när man äntligen har den i sin ägo slår alla “snabba kickar” med hästlängder.
    Önskar dig en fin och solig dag!

    Inredningshjälpen/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.