Bara vackra ting: Mina loppisfynd i början av februari

Med februariregn på fönstret tar vi en titt på saker som fått följa med hem från loppis den allra senaste tiden. Jag tycker om att titta på andas fynd på detta samlade sätt, även om det kanske är allra roligast att se var allt hamnar i miljö sedan. Det lär bli en kombination av sådana inlägg här på bloggen när det gäller vintage. Vad säger ni? Skulle ni ha köpt med er något av detta hem om ni funnit det?

Vad har vi här då? Jo, bland annat en spegel av Hans-Agne Jacobsson! Ett av mina finaste fynd på länge för 150 kr. Jag suger på karamellen och funderar på var den skall hamna i huset. Det lutar åt min sida av sängen över nattduksbordet, tillsammans med mindre Rölakan-matta i milda toner [55kr] och rottingtidningsställ [75kr]. På marmorskivan kan vacker bok [25kr] och snäcka till smycken [15kr] tänkas hamna. En liten udda fågel i tänkt miljö är fatet [70kr] av Anna Lisa Thomson för Upsala Ekeby. Det hamnar istället säkerligen i köket till sallader – färgkoordineras lämpligen med granatäpplekärnor.

I eftermiddag blir det citronpaj till fikat. Jag fick tips av Jenny om Anna Bergenströms Pudrade citronrutor och efter provbak förra helgen blev det en snabb favorit. Jag gjorde lite annorlunda deg, men fyllningen blev så god. Passa på nu när de ekologiska citronerna är lite billigare. Fin lördag!

3 comments

  1. Japp jag hade också köpt samma saker, fint. Jag gillar din blogg och din stil jättemycket. Hållbar Svensk Tenn stil kallar jag den ?. Trevlig helg från Åsa

  2. Hej!

    Uppskattar din blogg och bilder mycket men önskade ibland att en fick se föremålen lite mer i sin helhet. Du gör så många fina fynd och i den här bilden försvinner t.ex spegeln helt, gärna fler stilleben men kanske någon bild på föremålen var för sig?
    Hoppas detta inte tas som kritik utan mer bara som ett förslag för att göra en bra blogg ännu bättre:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.