Tygprover

3814söndagJag har otroligt lätt för att snabbt fastna i något, vilket gör att jag ägnar all min energi åt det som upptar mina tankar för tillfället. Just nu? Tygprover. Vi skall genomföra den där omdaningen av vardagsrummet här nere och hastigt och lustigt i går fann jag mig komma hem med en kasse tygprover till soffor. Helt plötsligt kretsar min värld kring Martindalevärden, materialkomposition och färgskalor. Först fastnade jag för ett så himla fint ulltyg, men övriga familjen känner sig noll övertygad om det. Vi skall väl inte ha en taggig soffa var sonens kommentar. Dottern som alltid har de stora orden på lager replikerade med Jag kommer hellre att dö än att sitta i den där soffan. Så möjligen får jag gå vidare här :). Hoppas att ni har en fin söndag. Själv skall jag väl vända på några prover – en gång till.

signature

8 comments

 1. Ser med spänning fram emot vad ni väljer. Gäller att ha familj med sig.

  Dom där gröna tygproverna gillar jag, känns som nytänk i soffväg

  Ha en fin söndag. // Lissen

 2. Vi bytte tyg förra hösten på vår drygt 10 år gamla soffa från Larssons möbler. Tyget var blekt och fläckigt. Då valde vi deras bastyg, nu gick vi upp i Martindale till 50.000 och valde i tyget Atrium. En blandning av bomull och även syntet. Lite grövre vävt och döljer ev. fläckar bättre också. Jättenöjd med valet.

  Vi har faktiskt en fåtölj som är i ull, tyget Snowball från Carl Malmsten. Det är klätt med avigsidan ut faktiskt för det var snyggare tyckte vi. Kliar inte (kanske är det inte 100% ull?).

 3. Alltså det är ett riktigt svårt och viktigt val. Det blir säkerligen toppen och förhoppningsvis så samsas ni, och mycket soffmys tillsammans väntar runt hörnet 😉

  Fin söndagkväll till dig!

 4. Vad spännande och följa och se var du landar. Jag är i uppstart till och måla om kontoret i grått och har un snöat in mig på vilken nyans av grå. Svåra val 🙂

 5. Så svårt det där! Hade jag fått välja om hade jag nog inte valt ull…inte för att jag inte gillar det. 🙂 Ska bli kul att se både vilken färg och material ni bestämmer er för.

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *