Den andra söndagen i november

4515söndagsbildVi har den andra söndagen i november. Vindarna har stillat sig aningen utanför huset och några solstrålar letar sig fram mellan molnen. I går fann jag några amaryllisar i blomsteraffären – bland annat en av mina favoriter – den vita AlfrescoFramförallt var detta helgen när jag blev med ett sidobord på hjul i rotting. Jag har sett något i mindre format som har frestat, men eftersom jag minst sagt är förtjust i att ha ytor för vackra ting så ville jag egentligen ha ett lite större. I går fann jag det på en av lördagsloppisarna. Två rejäla hyllor och sådana där gamla knarrande gummihjul. Jag kom knappt innanför dörren innan jag putsade upp glasskivorna och började piffa.

4515söndagsbild1I går hade jag ljusfrossa till Downton Abbey. I morse låg Henrik och jag i soffan och pratade om att vi skall placera ett våningsfat med julgodis här till Kalle Anka på julafton. Det är väl en plan så god som någon tycker jag.

Hoppas att ni får en fin avslutning på helgen!

signature

5 comments

  1. Du har det så ruskigt fint hemma att man börjar svettas av inspiration! Din blogg är ögongodi! Älskar de där tjusiga änglarna du har (ljusstakarna) och vill hemskt gärna ha några stycken själv. Vet du vad de heter och vem som gjort dem? Är en loppis-fantast precis som du, men ibland funkar ju Tradera också 😉

    Kram och ha en fortsatt fin söndag!

    1. Tack snälla du för så fina ord! Jag blev själv rejält inspirerad till piff av mitt nya loppisinköp, så hoppas att den består framöver :). Ljusstakarna har jag köpt på loppis. Tyvärr är de omärkta så jag vet inte var de kommer från, men visst är de så vackra. Hoppas att du springer på några!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *